M&E

 Kylpyhuone-ja saunaremontti, joka sisältää kaiken tarvittavan suunnittelusta toteutukseen.

Kylpyhuone-ja saunaremontti:

Vastaamme siitä, että asentajat ovat koulutettuja, sertifioituja ja luotettavia ammattilaisia. Huolehdimme myös mieleisesi sauna- ja pesutilojen suunnittelusta ja varmistamme, että lopputulos täyttää kostea- ja märkätilojen nykyvaatimukset, esimerkiksi vesieristeissä.


Kahden vuoden takuu työlle, 10 vuoden takuu vesieristeille:

Annamme työllemme kahden vuoden takuun ja vesieristeille 10 vuoden takuun, joten sinun tarvitse tehdä muuta kuin nauttia lopputuloksesta!


Hinta-laatusuhteeltaan parhaat budjettiin sopivat tarvikkeet-ja materiaalit:

Etsimme remonttiin hinta-laatusuhteeltaan parhaat budjettiisi sopivat materiaalit ja tarvikkeet. Suunnittelijamme ottavat huomioon, miten saatavilla olevat materiaalit, niiden ominaisuudet vaikuttavat urakan loppuhintaan. Tavoitteenamme on pitkään kestävä tyylikäs lopputulos.


Huolelliset purku- ja pohjatyöt:

Huolelliset purku- ja pohjatyöt ovat olennainen osa ammattimaisesti toteutettua remonttia. Varmistamme myös, että märkätilan sähköturvallisuus ja vesieristys täyttävät nykyvaatimukset. Työnjohtajamme toimivat märkätila-asentajiemme taustalla ja varmistavat, että remontti etenee alusta loppuun määräysten mukaisesti.


Kosteus- ja vesieristemittauksista kirjalliset dokumentit:

Saat rakennetutkimuksista kirjalliset dokumentit, kuten vesieristemittaus- ja kosteusmittauspöytäkirjan. Raportti kertoo, mistä paikoista kosteus on mitattu, kuka mittauksen on tehnyt, minkälaisella mittarilla, miten mittari on kalibroitu ja mitkä ovat suhteelliset kosteusarvot.


Ensiluokkainen työ, laadukkaat materiaalit ja 2 vuoden takuu!

Esimerkkihinnat perustuvat rivitalohuoneistoon kylpyhuone-ja saunaremontti, jonka pesuhuone on 5 m² ja sauna 2 m².


Pesuhuone täysin uusittuna 14 500 €

- Purkutyö

- Tasoitukset ja pohjatyö

- Vedeneristys

- Laatoitus ja saumaus

- Kaikki materiaalit ja tarvikkeet

- Siivous ja jätteiden kierrätys

- Takuu


Sauna täysin uusittuna 5800 €

- Purkutyö

- Saunan rakentaminen

- Lattian laatoitus

- Kaikki materiaalit ja tarvikkeet

- Siivous ja jätteiden kierrätys

- Takuu työlle


Palveluistamme voitte tehdä kotitalousvähennyksen. Lopputuloksena on remotti, jonka lopputulos on mieluinen, turvallinen ja kestävä!