M&E

Rakennus-ja saneeraus nopeasti ja vaivattomasti samasta paikasta!

Tarjoamme rakennusalan kaikki palvelut kattavasti, nopeasti ja vaivattomasti - kätevästi yhdellä yhteydenotolla.


Saat kauttamme niin rakennusmiehet kuin sähkö- ja putkialan ammattilaisetkin kaikenkokoisiin projekteihin ja halutessasi kaiken avaimet käteen -periaatteella. Toteutamme sekä pienet että suuret rakennus- ja remonttihankkeet alusta loppuun saakka tehokkaasti ja ammattitaidolla. Rakennamme ja saneeraamme niin vanhaa kunnioittaen, kuin uutta tekniikkaa osaavasti hyödyntäen. Asiakkaille tarjoamme aina luotettavaa, tehokasta ja laadukasta palvelua.


Saatavilla ovat seuraavat rakennus- ja saneerauspalvelut:


-Talonrakentaminen avaimet käteen -periaatteella

-Talojen ja huonestoiden saneeraus

- Kotitalouksien remonttityöt

- Toimitilan ja liikekiinteistö remontti

- Julkisivuremontit

- Laatoitustyöt

- Vesieristys 

- Kylpyhuoneremontti

- Sauna rakentaminen

- Kaluste ja keittiöasennus

- Tasoitus ja maalaustyöt

- Lattian asentaminen ja korjaustyöt

- Putki ja LVI-asennukset

- Sähkö ja automaatioasennukset


Meidän kokeneet ammattilaiset huolehtivat aikatauluttamisesta, projektinhallinnasta sekä rakentamisesta alusta loppuun. 

Sinä saat muuttovalmiin talon avaimet käteen -periatteella aina perustusten valamisesta viimeisten listojen kiinnittämiseen saakka. 

M&E Building Oy:ssa rakennustyö tehdään aina siten, että se täyttää kaikki rakentamista koskevien säännösten ja määräysten, sekä hyvän rakennustavan vaatimukset. 


Kylpyhuone-ja saunaremontti:

Vastaamme siitä, että asentajat ovat koulutettuja, sertifioituja ja luotettavia ammattilaisia. Huolehdimme myös mieleisesi sauna- ja pesutilojen suunnittelusta ja varmistamme, että lopputulos täyttää kostea- ja märkätilojen nykyvaatimukset, esimerkiksi vesieristeissä.

Kahden vuoden takuu työlle, 10 vuoden takuu vesieristeille:

Annamme työllemme kahden vuoden takuun ja vesieristeille 10 vuoden takuun, joten sinun tarvitse tehdä muuta kuin nauttia lopputuloksesta!

Hinta-laatusuhteeltaan parhaat budjettiin sopivat tarvikkeet-ja materiaalit:

Etsimme remonttiin hinta-laatusuhteeltaan parhaat budjettiisi sopivat materiaalit ja tarvikkeet. Suunnittelijamme ottavat huomioon, miten saatavilla olevat materiaalit, niiden ominaisuudet vaikuttavat urakan loppuhintaan. Tavoitteenamme on pitkään kestävä tyylikäs lopputulos.

Huolelliset purku- ja pohjatyöt:

Huolelliset purku- ja pohjatyöt ovat olennainen osa ammattimaisesti toteutettua remonttia. Varmistamme myös, että märkätilan sähköturvallisuus ja vesieristys täyttävät nykyvaatimukset. Työnjohtajamme toimivat märkätila-asentajiemme taustalla ja varmistavat, että remontti etenee alusta loppuun määräysten mukaisesti.

Kosteus- ja vesieristemittauksista kirjalliset dokumentit:

Saat rakennetutkimuksista kirjalliset dokumentit, kuten vesieristemittaus- ja kosteusmittauspöytäkirjan. Raportti kertoo, mistä paikoista kosteus on mitattu, kuka mittauksen on tehnyt, minkälaisella mittarilla, miten mittari on kalibroitu ja mitkä ovat suhteelliset kosteusarvot.

Keittiöremontti:

Viihtyisä ja toimiva keittiö kohentaa asumismukavuutta ja saa arjen rullaamaan sujuvammin. Olipa mielessäsi sitten pienimuotoinen kohennus tai kokonaisvaltainen keittiöremontti.

M&E Building Oy on sopiva kumppani toteutukseen!

Keittiön remontointi vaatii erityisen huolellista suunnittelua. Teemme suunnitelman kotonasi tavoitteenamme räätälöidä keittiö juuri tarpeisiisi sopivaksi, toimivaksi ja käyttäjänsä näköiseksi. Suunnittelemme ja toteutamme keittiökalusteiden lisäksi myös tarvittavat remontit ympäröiviin pintoihin. Tarvittaessa voimme tehdä myös seinien siirtoja sekä muutoksia sähköistykseen ja vesipisteisiin.

Huolellinen suunnittelu on palvelumme ydintä; tulemme tekemään maksuttoman kartoituskäynnin, jonka aikana selvitämme toiveesi ja laadimme budjettiisi sopivan ehdotuksen remontista.


Palveluistamme voitte tehdä kotitalousvähennyksen.

Lopputuloksena on remotti, jonka lopputulos on mieluinen, turvallinen ja kestävä!Laatoitukset


Teemme kaikki talon sisä- ja ulkolaatoitukset: Lattialaatoitus, porraslaatoitus, välitilalaatoitus, onpa erääseen kohteeseen yläkerrassa laatoitettu vinot kattojen osuudetkin. Ja tietenkin teemme myös pesuhuoneet (katso märkätilatyöt).


Kaluste-ja keittiöasennukset


Asennamme kaikkien toimittajien kaapit, komerot, keittiöt ja liukuovet niin uuteen kuin vanhaankin kohteeseen mahdollisine purkutöineen.


Parkettien hionta, lakkaus ja sävytys


Meiltä saat myös vanhaan parketiin uutta ilmettä. Hionta ja lakkaus on monesti huomattavasti halvempi tapa uudistaa lattia, kuin purkaa vanha ja asentaa uusi. Meiltä saa myös parkettien sävytyslakkaukset asiakkaan valitsemaan väriin. Sävylakkaus kestää aikaa ja kulutusta täysin yhtä hyvin kuin väritönkin lakka, joten vanhasta lattiasta saa täysin uuden näköisen väriä vaihtamalla.


Meidän kauttamme saat kaikki tarvitsemasi palvelut nopealla aikatalulla!